Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com uitgeroepen tot Website van het Jaar 2022!

door Arnoud Timmerman Leestijd: 2 minuten

Website van het Jaar 2022

Na 2019 en 2020 is Gaslicht.com ook in 2022 benoemd tot Website van het Jaar. In de categorie Vergelijking blijven we 11 andere sites voor. Een bekroning voor alle inzet in een van de roerigste jaren op de energiemarkt.

Populairste Website van het Jaar

De editie Website van het Jaar 2022 telde 468 inzendingen, verdeeld over 39 categorieën. De stemmen leidden tot twee awards per categorie:

  • Beste: de website of app met de hoogste kwaliteitscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie
  • Populairste: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie

Gaslicht.com is uitgeroepen tot Populairste Website van het Jaar. In totaal werden 454.907 stemmen uitgebracht.

Een turbulente tijd

Het jaar 2022 staat vooralsnog te boek als het meest roerige jaar in de geschiedenis van Gaslicht.com. De prijzen voor stroom en gas gingen keer tien, het aanbod energiecontracten droogde op en veel huishoudens zaten met de handen in het haar. Gaslicht.com verloor ook in tijden van crisis haar missie nooit uit het oog: het transparant en inzichtelijk maken van de complexe energiemarkt, waardoor consumenten in staat zijn beter en makkelijker keuzes te maken. Als enige vergelijker toonden we altijd het actuele aanbod uit de markt. We hebben vanuit onze jarenlange expertise in de energiemarkt zelfs tot in de Tweede Kamer oplossingen aangedragen om de energierekening weer betaalbaar te maken. De prijsverschillen zijn nu groter dan ooit en er is inmiddels weer aanbod. Daarnaast bieden we met Zonnepanelen Zonder Gedoe een succesvol platform aan consumenten die op zoek zijn naar verduurzaming van de eigen woning.

De consument staat altijd op één

Gaslicht.com is blij en trots met de benoeming tot Website van het Jaar 2022. Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com: “We doen er elke dag alles aan om de meest complete energievergelijker van Nederland te zijn, met altijd de consument op één. Met de hoge energieprijzen is het nu des te belangrijker om goed te kunnen vergelijken en om stappen te maken ter verduurzaming. Daarom hebben we het heel eenvoudig gemaakt om de beste zonnepanelen te vergelijken en direct te bestellen. Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd.”

wvhj-award.png

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 10 februari 2023

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.