De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur

Hoe betrouwbaar en onafhankelijk is Gaslicht.com?

Gaslicht.com is 100% onafhankelijk en niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf. Energieleveranciers hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde informatie op de site. Jaarlijks helpen we miljoenen Nederlanders energie vergelijken. Ons team van enthousiaste energie experts staat 7 dagen per week telefonisch, via e-mail en via WhatsApp voor u klaar. Ruim 30.000 mensen hebben onze service met een review beoordeeld, we zijn trots op het resultaat:

gaslicht-com-ekomi-gouden-keurmerk-febr-2020.PNG

Lees meer beoordelingen

Ben Woldring, oprichter Gaslicht.com:


 

Onafhankelijk

Gaslicht.com is niet verbonden aan een belanghebbend energiebedrijf. Energieleveranciers hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde informatie op de site. Wij hebben er geen enkel voordeel bij om een bepaalde energieleverancier met voorrang te behandelen. Energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat energieleveranciers de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat het voor u voordeligste energiecontract altijd bovenaan in de resultaten. Geen enkele energieleverancier heeft een direct of indirect belang (zie: Over Gaslicht.com). Met de Energievergelijker van Gaslicht.com vergelijkt u dus onafhankelijk de energieprijzen van alle energieleveranciers met een vergunning.

Volledig

Gaslicht.com tracht zo compleet mogelijk te zijn d.w.z. wij vergelijken alle energieleveranciers met een leveringsvergunning en verstrekken de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Ook tonen we energiecontracten van aanbieders die niet via Gaslicht.com zijn af te sluiten. Wij nemen uitsluitend aanbiedingen op in onze vergelijking waarvan de tarieven transparant gepubliceerd zijn op de site van de energieleverancier. Op die manier vindt u bij ons altijd een complete, onafhankelijke en actuele vergelijking waardoor u tot een weloverwogen keuze kunt komen. Wederverkopers worden niet opgenomen, omdat zij geen programmaverantwoordelijkheid dragen. 

Transparant

U kunt besparen op de leveringskosten van energie. Dat wil zeggen op circa 50% van de totaalkosten van de energienota. De totale energienota bestaat uit leveringskosten, energiebelasting en netwerkkosten. In de energiemarkt zijn uitsluitend prijsverschillen tussen de leveranciers qua leveringskosten. Energiebelasting en netwerkkosten zijn ongeacht de leverancier gelijk. De energiebelasting wordt door de overheid bepaald en het bedrag hangt af van uw verbruik. De netwerkkosten zijn regioafhankelijke vaste kosten. Naast prijsinformatie geeft Gaslicht.com ook inzicht in de aangeboden contractsoorten, de milieuvriendelijkheid van de aangeboden energie en de dienstverlening van energieleveranciers. Zodoende kunt u uw keuze voor een energieleverancier ook op andere aspecten dan prijs baseren.

Correct en actueel

Energietarieven veranderen zeer regelmatig. Een betrouwbare vergelijking is daarom alleen te maken op grond van de meest actuele gegevens. Het Benergy team staat dagelijks in contact met leveranciers, waardoor de tarieven op Gaslicht.com het meest actueel zijn en dus zo vaak als nodig worden ververst. Ook de informatie op energiegebied wordt dagelijks geactualiseerd. Treft u daarentegen toch onjuiste informatie aan? Laat het ons weten.


Geactualiseerd: donderdag 27 februari 2020
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie