De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
ENGIE
78% van de klanten raadt ENGIE aan.
11% zegt ENGIE misschien aan te raden.

ENGIE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van ENGIE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de ENGIE ervaringen en beoordelingen. Is ENGIE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over ENGIE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over ENGIE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van ENGIE
Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
NL Zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas vast 3 jaar
Jaarprijs
€ 1917,26

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ENGIE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 7
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L. Bijnen 23-12-2013 - 21:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle en accurate overstap.

  • Snelle reactie op aanmelding.
  • Reactietermijn van 14 dagen bij oude leverancier kan korter. Eens beslist voor een andere leverancier, kan de overstap sneller.
  • Essent (de vorige leverancier) reageerde traag.
Beoordeling
5
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 5
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 3
Overstapproces: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
N.Jansen 18-12-2013 - 15:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik had per mail expliciet om een bepaalde overstapdatum gevraagd.
Men zei dit in acht te zullen nemen.
Daarna toch op ongewenste datum OVERGEZET!.

  • LUISTEREN NAAR KLANTEN ,EN NIET ZOMAAR WAT DOEN.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 7
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 7
Facturering: 7
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dhr. Snel 15-11-2013 - 16:36

Prima service, ben tevreden.

  • .
  • .
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Beatrice Leblanc 6-11-2013 - 15:12

Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
O.Hully 10-9-2013 - 09:34
Overgestapt via Gaslicht.com

overstapprocedure zeer snel en klantvriendelijk

  • snelle overstapprocedure
  • goede prijsstelling t.o.v. zgn. grote aanbieders
  • nog niet van toepassing
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: 7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mudde-Noort 6-9-2013 - 14:11
Overgestapt via Gaslicht.com

We hebben nog niet zo lang ervaring met Electrabel, maar tot nu toe verloopt alles goed en zonder op- of aanmerkingen.

Beoordeling
4
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 5
Overstapproces: 3
Facturering: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 5
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
R. Houben 5-9-2013 - 17:47
Overgestapt via Gaslicht.com

nee

Beoordeling
6
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Facturering: 5
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arie de Knegt 5-9-2013 - 08:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Helder en duidelijk in de communicatie, men schrijft nog wel originele brieven, dit mag via digitale lijn. Bespaard daar ook nog kosten door.

  • Tot nu toe sinds de overstap geen negatieve ervaringen opgedaan.
  • Zie hierboven.
Beoordeling
5
Klachtenafhandeling: 5
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 4
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
M.C. van Ettinger 4-9-2013 - 22:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn overstap is feitelijk nog niet afgerond, dit neemt erg veel tijd (meer dan 2 maanden) in beslag. Kernpunt van de discussie die bij mijn overstap loopt is het (niet) tijdig opzeggen van de energielevering door mijn oude leverancier. Hierdoor mis ik de overstapbonus, of zou ik een boete wegens te laat opzeggen bij mijn oude leverancier moeten betalen. Het blijkt dat de energieleveranciers gebruik maken van een landelijke database waar de opzeggingstermijnen van de lopende contracten in weergegeven worden (daarnaast gold voor mijn contract een opzegtermijn van 30 dagen). Volgens dit systeem zou tijdige opzegging niet (meer) mogelijk geweest zijn. Volgens mijn contractgegevens (en verificatie bij de oude leverancier) had de opzegging eerder kunnen plaatsvinden, waardoor ik wel boetevrij had kunnen overstappen, zonder dat daarbij de welkomstbonus in gevaar zou zijn gekomen. Ik heb eerst elektrrabel benaderd, waarbij ik simpelweg te horen kreeg dat boetevrij overstappen niet mogelijk zou zijn, en daar moest ik het maar mee doen. Vandaar dat ik Gaslicht benaderd heb om te bemiddelen. Deze bemiddeling loopt nog, en de overstap ook. Ik hoop dat de overstap afgerond kan worden zonder boete en met bonus (waarmee de overstap dan uiteindelijk toch positief afgerond zou worden). Maar dat is nog even afwachten.

  • - Bemiddeling Gaslicht: zij zijn bereid de gerezen kwestie in behandeling te nemen, te verifieren, te bemiddelen, en proberen een zo goed mogelijke oplossing te vinden (binnen hun mogelijkheden.
  • - Overstap service: deze mag een stuk duidelijker gemaakt worden. Het is voor mij als klant niet duidelijk wanneer het overstapproces nu precies in gang gezet wordt. Electrabel beroept zich op een landelijke database waar de klant geen inzage in heeft. Maar de voorwaarden van mijn contract met de oude leverancier vertellen wat anders. Het zou erg fijn zijn als bij een overstap door de nieuwe leverancier direct nadat de overstap definitief aanvaard is, een stellige datum van overstap genoemd wordt, met verwijzing naar de contractvoorwaarden van de oude leverancier. Dit geldt overigens niet alleen voor Electrabel, maar in het algemeen. Of dat klanten inzage kunnen krijgen in de landelijke overstap database van de energie leveranciers. Zodat de klant zelf kan verifieren of er probleemlooos overgestapt kan worden. Dit zou het overstapproces voor de klant een stuk duidelijker en inzichtelijker maken. Probleem is nu dat energieleveranciers zich beroepen op deze database, maar klanten geen enkele inzage hebben in hun gegevens die in deze database zijn opgeslagen, noch op welke wijze daarmee omgegaan wordt.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Online dienstverlening: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 7
Overstapproces: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
M Prins 4-9-2013 - 20:04

Net klant geworden, dus kijk de kat uit de boom

  • duurt lang voordat informatie komt
  • niet alle info in 1x (aparte mail gasstanden en electra)

Navigatie