De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
ENGIE
78% van de klanten raadt ENGIE aan.
11% zegt ENGIE misschien aan te raden.

ENGIE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van ENGIE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de ENGIE ervaringen en beoordelingen. Is ENGIE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over ENGIE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over ENGIE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van ENGIE
Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
NL Zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas vast 3 jaar
Jaarprijs
€ 1917,26

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ENGIE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerrit 29-12-2017 - 22:53
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is zonder problemen verlopen, de afhandeling was geheel correct.

  • Soepele afhandeling.
  • NVT
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kees Meijer 26-12-2017 - 13:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooie aanbieding tegen gunstige voorwaarden; voor iedereen een aanrader die wil overstappen naar een andere leverancier.

  • Tarieven en bonus.
  • Op dit moment zou ik er niet een weten.
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan 26-12-2017 - 11:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Combinatie van een scherp tarief enerzijds en daarnaast ook groene stroom voor 1 jaar vast. De samenwerking met gaslicht.com ervaar ik als positief. Een relatief gemakkelijke manier van vergelijken. Ook voor consumenten die wat minder thuis zijn in het vergelijken op diverse variabelen.

  • Engie heeft een goede balans tussen duurzaamheid enerzijds en een scherp tarief anderzijds. Als consument heb je dan naast een betaalbare rekening ook de wetenschap dat je het milieu een handje helpt.
  • Nog niet kunnen waarnemen.
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Jan 21-12-2017 - 15:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Reden van overstap was de overstappremie.

  • Ik heb niet stilgestaan dat ik door op een ander moment dan eindmoment opmaak eindafrekening vorige leverancier ben overgestapt, ik gekort ben doordat ik (net na de zomer) beduidend meer geleverd had dan gebruikt.
  • Als je terug geleverde energie vergelijkbaar is met je verbruik is het beter over te stappen in de maand dat normaal je de eindafrekening krijgt.
Beoordeling
8
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Johan Haarman 18-12-2017 - 17:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Gemakkelijk overstappen naar de op dat moment goedkoopste leverancier.

  • Klantenservice vriendelijk en behulpzaam
  • "mijn engie" eigen website om zelf eea te regelen.
  • Opgave van de meterstanden: Er waren 2 invulvelden : invulveld 1 en invulveld 2 voor respectievelijk dag- en nachttarief, echter het was niet duidelijk welk veld waarvoor bedoeld was. Daar heb ik eerst de klantenservice voor moeten bellen.
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rene N 18-12-2017 - 16:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Simpele overstap, is probleemloos verlopen!

  • Wat de site aangeeft, is waargemaakt
  • nvt
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Evert 18-12-2017 - 14:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle en eenvoudige overstap.

  • Snel
  • Simpel
  • Eenvoudig
  • Goede aanbieding
  • Geen
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J.W.G. Peters 18-12-2017 - 14:24
Overgestapt via Gaslicht.com

alleen beoordeelt op prijs en beoordeling

  • ik heb nog te weinig ervaring omdat te kunnen beoordelen
  • ik weet er nu nog geen omdat ik pas klant ben
Beoordeling
8
Facturering: 6
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Hans Kersten 18-12-2017 - 14:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Engie belooft een bonus, maar die komt pas aan het einde van het jaar.

  • Groene energie tegen de beste prijs.
  • Genoemde bonus bij de start van het contract beschikbaar stellen.
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B.Hooiveld 18-12-2017 - 13:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Correcte overgang.Als verliep zo als afgesproken.
Scherpe prijs met een leuke welkomstpremie

  • Na bevestiging van overgang.Kregen we vrij snel de leveringsovereenkomst.
  • Alles is gegaan zoals je mag verwachten.

Navigatie