De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
ENGIE
78% van de klanten raadt ENGIE aan.
11% zegt ENGIE misschien aan te raden.

ENGIE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van ENGIE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de ENGIE ervaringen en beoordelingen. Is ENGIE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over ENGIE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over ENGIE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van ENGIE
Het voordeligste actiepakket van ENGIE!
NL Zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas vast 3 jaar
Jaarprijs
€ 1917,26

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van ENGIE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Iris 2-7-2020 - 15:39

Ik ben overgestapt omdat engie zogezegd goedkoper was. Bovendien had je de box ook nog eens en daar kon je je gas en elektriciteit mee in de gaten houden. Wel waren ze vergeten te melden dat er aan de tellers stopcontacten moesten voorzien worden gevolg was dat ik mijn gas niet kon controleren. Ik kreeg een afrekening rond 800euro. Terwijl ik voordien nooit een afrekening kreeg. Uiteindelijk werd mijn voorschot veranderd naar een veel hoger voorschot dan bij mijn vorige leverancier. Maar ik zat dan met de box dus was het 4j wachten of die afbetalen. Dus besloot ik maar even te blijven. Maar dan verhuisden we en werd de up geïnstalleerd in de nieuwe woning de box bleef in de oude. Zogezegd zou de box ons dan niets meer kosten. Niet dus want het pand kon niet op leegstaand worden gezet. Het e-mailadres bleef aan de box gekoppeld. Als ik dit dan melde moest ik zogezegd een nieuw e-mailadres aan maken. Waarom? Reset dat ding toch gewoon. Na maanden discuseieren kwam dit eindelijk in orde om de up te koppelen aan mijn mail adres. Maar toen kregen we een lek. Ik informeerde eerst telefonisch en bleek dat dit terugbetaald zou worden via de verzekering (de eerste 600euro). Eerst kwam die man al op het verkeerde adres (oude pand - zo wisten we dat we dubbele service betaalden voor box en up) gevolg was 2x transport kosten en dan nog de herstelling. Dat was dan 600euro waarvan ik via de verzekering een factuur van kreeg die ik moest betalen terwijl het inbegrepen moest zijn. Na me boos te maken werd het geregeld. bovendien ik kreeg geen melding van de lek op de up. via de up kon ik nu wel mijn gas en elektriciteit controleren en ik zag dat de voorschotten toch iets te laag waren dus ik deed er 50 euro bij per maand. Volgens de up kwam ik dan op nog een 158euro te betalen. Dus als er nog iets van extra kosten waren dan zou dat nog meevallen. Ik kreeg mijn eindafrekening. Ik verschoot nogal 1078 euro. Je komt niet tot verrassingen te staan van je eindafrekening zeggen ze dan... Ik vroeg hoe dat kwam. Ze hadden zich simpel weg een klein beetje vergist van eenheidsfactor en dat enkel bij zogezegd. Gevolg ik zit al heb ik de up met een zeer grote eindafrekening. Nu doe ik mijn overstap ik wil niet meer blijven natuurlijk moet ik dan de up volledig afbetalen. dat begrijp ik maar plots vragen ze nog eens 53 euro extra op de laatste voorschot betaling. voor de home maintenance die aan de up gekoppeld is. Ben benieuwd naar de laatste eindafrekening hoeveel het me weer extra gaat kosten. als ik de up geloof dan zou ik met mijn eindafrekeningen voldoende hebben om ook de up af te betalen. Maar engie kennende zal er wel weer ergens een misrekening ofzo zijn en zal ik nog wel wat extra te betalen hebben. Want tot nu toe heb ik bij engie al altijd extra moeten betalen terwijl ik met de vorige leverancier steeds terugkreeg. Mijn conclusie engie is goedkoper op papier om klanten te lokken. Maar eens je klant bent loopt al wat mis kan lopen mis en betaal je duurder dan voordien.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 10
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Pieter Goossens 1-7-2020 - 15:52

Mijn vader van 86 was weer eens overgestapt van energie leverancier betaalde 120 ging bij ENGIE 156,-- per maand betalen met een 3 jarig contract. 6 maanden later wordt mijn vader weer een ENGIE contract voor 3 jaar aangeboden en gaat nu 168,-- betalen met weer een contract voor drie jaar en dat afgezien van de boetes voor het tussentijds beeindigen van een 3 jarig contract.
Als je ENGIE hier confronteerd dan zeggen ze dat dit geen beleid is maar dat het wel gebeurt, maar dat ze verder niets kunnen doen omdat het om een 3 jarig contract gaat.

  • geen
  • geen 86 jarige verschillende keren per jaar een nieuw energie contract aanbieden

Reacties

ENGIE Webcare 2-7-2020 - 13:35
Goedemiddag Pieter, Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u vader meerdere keren wordt benaderd voor een overstap als dit niet voordeliger is. U geeft aan dat er eerder contact over is opgenomen maar dat er niets aan veranderd zou kunnen worden. Graag kijken wij dit nog verder na. Kunt u ons per e-mail de volgende gegevens toesturen? Klantnummer, postcode + huisnummer en ter verificatie de laatste drie cijfers van het bankrekeningnummer waarmee betaalt wordt. De e-mail kan verstuurd worden naar socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt! Hartelijke groet, Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 7
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ray 30-6-2020 - 15:52

Ik zie een hoop negatieve reacties over Engie.
Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen. Goede snelle overstap, fijne app.
Natuurlijk zijn er goedkopere partijen, maar voor zoiets wezenlijks als energie blijf ik het liefste bij de bekendere partijen.

  • fijne app (verbruik tot op het uur!)
  • goede prijzen
  • ik zou graag de grafieken in de app iets overzichtelijker willen hebben, bijvoorbeeld hoeveel ik teruglever (zonnepanelen) en hoe dat verrekenend wordt.

Reacties

ENGIE Webcare 2-7-2020 - 13:37
Goedemiddag Ray,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ENGIE en wat fijn dat u dit als positief ervaart. Uw tip wat betreft de weergeving van de grafieken nemen wij zeker mee. Indien wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn mag u ons e-mailen met uw gegevens en vraag naar socialmedia.nl@engie.com.
Ik wens u een prettige dag toe!

Hartelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Bart 17-6-2020 - 21:14

Wat een agressieve vorm van verkoop hanteert dit bedrijf, ongelooflijk in deze tijd van crisis!!
Trap er niet in beste medemensen.

Mvg Bart

  • Geen
  • Alles

Reacties

ENGIE Webcare 19-6-2020 - 11:16
Goedemorgen Bart,

Ik vind het vervelend om te lezen dat u op een agressieve manier benaderd bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Weet u wellicht nog via welke tussenpartij u benaderd bent en met wie u gesproken heeft? Wij willen hier graag een melding van maken. Als u deze gegevens kan en wil delen met ons mag u een e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Willy Willems 9-6-2020 - 12:47

Je word gebeld krijg je prijs afspraak vervolgens heb je niet door dat het alleen stroom is ,vervolgen na 2 weken bedenktijd krijg je een gas cotract en dan 356 pm gaan betalen naar 2 maand gelukkig weer kunnen opzeggen moet je vervolgen nog 25 euro bij betalen voor jaar afrekening, niet klantvriendelijk, 30 min aan de telefoon nog niemand gesproken.een en al oplichting

Reacties

ENGIE Webcare 10-6-2020 - 14:30
Goedemiddag Willy,

Wat vervelend om te lezen dat het niet helemaal goed verlopen is en de tarieven/kosten niet helemaal duidelijk zijn geweest. U geeft aan dat u ook 30 minuten heeft moeten wachten toen u ons probeerde te bellen. Mijn excuses hiervoor.

Ik lees dat inmiddels het contract alweer beëindigd is. Als wij toch nog iets voor u kunnen betekenen, horen we dit graag van u. U kan ons dan mailen via socialmedia.nl@engie.com.

Hartelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Lisa 8-6-2020 - 23:34

Werd vanmiddag gebeld voor een lager stroomtarief uit naam van eneco! Lager tarief omdat de olie prijs zo gedaald is. Ik dacht ja fijn!
Moest via de mail wat ondertekenen bleek een offerte en energie contract van engie te zijn. Heb gezegd ik denk er nog 1 dag over na bel mij morgen terug! Ga dus even fijn uitleggen dat dit geen gang van zaken is! Was er bijna ingetrapt!

Trap er niet in mensen je word er om slinkse manier ingeluisd!

  • Geen
  • Oplichters met gladde praatjes.
  • Doen zich voor als jou energie maatschapij

Reacties

ENGIE Webcare 10-6-2020 - 14:26
Goedemiddag Lisa,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u op deze manier benaderd bent. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat als u een nieuw contract aangeboden wordt, het u duidelijk moet zijn om welke leverancier het gaat.

Weet u wellicht nog via welke partij u benaderd bent hiervoor? Zolang u geen akkoord geeft zal er geen aanmelding plaats vinden. Als u de informatie met ons kan delen wil ik u vragen een mail te sturen naar socialmedia.nl@engie.com.

Hartelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
mieke witte 8-6-2020 - 16:57

vandaag ben ik gebelt door ene Jeroen v.d.Brinkhoven met een lul verhaal over Eneco en Japan en hoe duur het wel niet zou gaan worden als ik bij eneco zou blijven.
Ik liet hem informatie naar mijn mail sturen en ik kreeg ook een overeenkomst meegestuurd.
Deze moest ik nu tekenen anders zou ik een boete krijgen van 600,00
Ik attendeerde hem op de 2 weken bedenktijd, maar die ging volgens hem pas in nadat ik getekend had. duuuu
Omdat ik weigerde werd hij steeds dominanter en vervelender!! ik heb het gesprek beeindigd en ben daarna wel 7 keer teruggebeld door meneer.

Mensen trap er niet in!!!!!!

  • geen
  • opzouten!

Reacties

ENGIE Webcare 10-6-2020 - 14:52
Goedemiddag Mieke,

Wat een vervelende ervaring moet dit geweest zijn als ik uw verhaal zo lees. Het is zeer vreemd dat u bijna gedwongen wordt om akkoord te gaan met een contract en er verteld wordt dat als u dit niet doet u een boete krijgt. Weet u wellicht ook nog via welke tussenpartij dhr Jeroen u gebeld heeft?

Mocht u deze informatie nog met ons kunnen en willen delen dan horen we dit graag. U kan ons dan mailen via socialmedia.nl@engie.com zodat we hier een klacht voor kunnen indienen. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Dennis 2-6-2020 - 14:09

Salespersoon aan de telefoon heeft zich voorgedaan als partner van Eneco, heeft mij doen laten denken dat ik een contractverlenging bij eneco zou accepteren voor een forse vermindering in maandelijkse kosten. Bleek in plaats daarvan bij Engie te werken en volledig te hebben gelogen over het 'zijn van een partner van Eneco'. Wilde haastig een goedkeuring en digitale handtekening ritselen. Ik heb voor de zekerheid om meer tijd gevraagd en bij Eneco gevraagd of zij hier van afweten. Te horen gekregen dat dit bij hun bekende oplichting/chantage is.
Een energiebedrijf dat op zo'n manier werkt kan in geen enkele vorm of mogelijkheid zuiver en goed zijn. Ik zou hen ten sterkste afraden. Heb persoonlijk bijna op het punt gestaan hen aan te geven bij de politie.

  • geen
  • Salespersoon aan de telefoon heeft zich voorgedaan als partner van Eneco, heeft mij doen laten denken dat ik een contractverlenging bij eneco zou accepteren voor een forse vermindering in maandelijkse kosten. Bleek in plaats daarvan bij Engie te werken en volledig te hebben gelogen over het 'zijn van een partner van Eneco'. Wilde haastig een goedkeuring en digitale handtekening ritselen. Ik heb voor de zekerheid om meer tijd gevraagd en bij Eneco gevraagd of zij hier van afweten. Te horen gekregen dat dit bij hun bekende oplichting/chantage is.
  • Een energiebedrijf dat op zo'n manier werkt kan in geen enkele vorm of mogelijkheid zuiver en goed zijn. Ik zou hen ten sterkste afraden. Heb persoonlijk bijna op het punt gestaan hen aan te geven bij de politie.

Reacties

ENGIE Webcare 10-6-2020 - 14:59
Goedemiddag Dennis,

Wat vervelend om te lezen dat u op deze manier benaderd bent en u foutieve informatie is gegeven over een contract. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en als u benaderd wordt dient er duidelijk vermeld te worden waarvoor er gebeld wordt en met wie u spreekt. Ik wil hier graag een onderzoek naar starten zodat er een klacht ingediend kan worden.

Weet u wellicht nog met welke tussenpartij u hierover gesproken heeft of heeft u een naam van de betreffende persoon? Als u deze gegevens met ons zou willen delen mag u een mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Andrea 31-5-2020 - 21:32

Overgestapt want zou goedkoper zijn. Normaal 175 euro per maand en nu in 6 weken een rekening van ruim 700 euro ontvangen! Zeggen ze te bellen...nooit wat gehoord meer.

  • Geen

Reacties

ENGIE Webcare 10-6-2020 - 13:25
Goedemiddag Andrea,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met ENGIE en u een hoge rekening heeft ontvangen. U geeft aan dat u van 6 weken tijd € 700,00 moet betalen. Bent u binnen een korte periode wellicht weer overgestapt en bedoelt u hiermee de eindafrekening?

Ik zou graag voor u willen nakijken waar dit precies voor is. Wilt u ons per mail uw klantgegevens toesturen? Dit mag via socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Amii 12-5-2020 - 23:16

Stop met neppe reclames en zeggen dat engie ‘goedkoper’ is !!!
Jullie nemen alleen maar geld uit mensen hun zakken terwijl ze misschien juist terug moet krijgen!!
Ik ben met 2 personen thuis en kleine kindje, we besparen zoveel mogelijk en nog betaalden we 124€ per maand (hopend dat we op het einde toch terugkrijgen) Maar neen moet hun 300€ Extra betalen. Ze lichten mensen op en houden hun klanten van de domme!
2 vrienden alleenwonende, zelfde verhaal!

  • GEEEEEENNNN!!!!
  • Verbeter jullie oplichterij en word eerlijk , alsof mensen niet genoeg moeten betalen!

Reacties

ENGIE Webcare 10-6-2020 - 14:54
Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ENGIE. Ik begrijp uit uw verhaal dat u denkt dat u meer moet betalen dan nodig is voor uw energierekening. Dit zou natuurlijk niet het geval moeten zijn. Ik wil dit dan ook graag verder voor u nakijken. Wellicht kunnen we ook de reden inzien dat uw kosten hoger zijn als dat u had verwacht.

Zou u ons een e-mail willen sturen met uw klantgegevens? Dit mag naar socialmedia.nl@engie.com. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Charnella - ENGIE Webcare

Navigatie