De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
HVC

HVC ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van HVC geven. Twijfelt u nog? Lees dan de HVC ervaringen en beoordelingen. Is HVC uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over HVC plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over HVC met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van HVC!
Zonnestroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 75
Jaarprijs
€ 1976,40
85% van 87 klanten beveelt aan.
3% niet en 11% misschien

Klantervaringen over HVC

9
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Ik raad HVC aan
J.Weijenborg 16-4-2021 - 11:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk te regelen vanaf je telefoon of tablet.
En de nota is overzichtelijk, iets waar je uiteindelijk als klant juist mee te maken hebt.
Helemaal tevreden dus.

  • Makkelijk te regelen via gaslicht.com
  • Geen
8
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad HVC aan
Robert Hofman 16-4-2021 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Daar kan ik kort over zijn. Ben nog meerdere keren door andere aanbieders benaderd. Zij konden geen vergelijkbare aanbieding doen en haakten af.
Maak me wel een beetje zorgen over de aankomende stijgingen voor de komende jaren.

Mvg R.J.P. Hofman

  • Zoals hierboven al beschreven. Heldere en duidelijke communicatie over prijzen horen daar ook bij.
  • Geen
8
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Ik raad HVC aan
René Hersbach 14-4-2021 - 20:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles soepel verlopen, nette communicatie.

  • Hendrik-Ido-Ambacht
  • Hendrik-Ido-Ambacht
10
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad HVC aan
Tom van Haaren 13-4-2021 - 10:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Goedkoop en duurzaam

10
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad HVC aan
T. Dijkstra 13-4-2021 - 07:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Zoals altijd ook deze keer zonder problemen overgestapt. Geen overbodige communicatie, meterstanden doorgegeven en klaar.

  • Groene leverancier
  • Nog niet gemerkt
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad HVC aan
H.de Rooi van Gosliga 12-4-2021 - 10:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Groen,dus duurzaam

8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad HVC aan
Pieter 9-4-2021 - 07:48
Overgestapt via Gaslicht.com

7
Overstapproces
7,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Morpheus 6-4-2021 - 21:21
Overgestapt via Gaslicht.com

9
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad HVC aan
tg würm-vorm 5-4-2021 - 16:02
Overgestapt via Gaslicht.com

zeer behulpzame klantenservice en goed bereikbaar!

  • nn
  • nn
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad HVC aan
n.roodt 4-4-2021 - 14:51
Overgestapt via Gaslicht.com

de overstap ging prima , ik wilde mijn maand bedrag veranderen .
dat ging probleemloos ,ik had snel iemand aan de lijn om dat te regelen.
dat is prettig

  • geen gezeur over dingetjes
  • weet ik niet , maar ik ben niet zo moeilijk

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie