De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
HVC

HVC reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over HVC? Lees hier de HVC ervaringen en reviews. Is HVC uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over HVC achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

82% van 17 klanten beveelt aan.
12% misschien 6% niet

Klantervaringen over HVC

1
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Elly 18-11-2021 - 09:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Ook ik heb op 30 september via Gaslicht.com een contract willen afsluiten bij HVC. De tarieven via Gaslicht.com waren goed en concurrent. De aanbieding van HVC die ik enkele dagen later kreeg was een heel ander verhaal. Dit waren de tarieven per 1 oktober. De jaarrekening zou hierdoor bijna € 700,00 duurder worden.
Zowel HVC als Gaslicht.com lost dit niet op. Helaas! Adives: ga nooit in zee met HVC. Het advies dat Gaslicht.com uiteindelijk geeft is meld dit bij de Geschillencommissie. Volgens mij mag ik meer verwachten van beide partijen.

  • niets.
  • Alles
9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad HVC aan
Robert 3-11-2021 - 17:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling na één jaar HVC klant te zijn geweest na via Gaslicht.com te zijn overgestapt.

Nette leverancier! Geen problemen tijdens de overstap en evenmin tijdens mijn periode als klant. Ook na mijn recente overstap en jaarafrekening is alles altijd netjes afgehandeld.

De vorig jaar beloofde welkomstkorting is netjes berekend in de recente eindafrekening en ook de terugstorting van het teveel betaalde bedrag werd al snel overgemaakt. Klasse!

  • Alles zoals beloofd.
  • Geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
7,0
Wim van Dommelen 5-10-2021 - 10:57

WAT EEN OPLICHTERS.

Bewust op de avond van 30 september een nieuw contract afgesloten ivm oplopende prijzen per 1 oktober.
Bevestiging van Gaslicht.com gehad met de juiste prijzen. HVC stuurt mij vervolgens een contract met de prijzen van 1 oktober. 25% a 30% duurder.
Bij nabellen werd verteld dat zij de aanmelding pas hebben ontvangen na 0:00 dus dat de nieuwe prijzen gelden. Dat ik een bevestiging heb gehad met de oude prijzen daarop vermeld maakt allemaal niets uit. Direct contract laten ontbinden.

WAT EEN BOEVENBENDE!!!!!

Verder zelfde ervaring als Lucia.
Krijg doodleuk een mailtje met uw verbruik wijkt af van datgeen zij hebben doorgekregen.
Termijnbedrag wordt vrolijk verhoogd met €80 per mnd.

  • Kan er geen verzinnen.
  • ZSM de stekker uit deze oplichterij.
2
Facturering
1,0
Prijsstelling
3,0
lucia 4-10-2021 - 22:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Serieus

Dit is mijn eerste mail van hun

Bij het verwerken van uw aanmelding hebben wij geconstateerd dat de door u opgegeven verbruiken sterk afwijken van wat de netbeheerder aan ons doorgeeft.

Wij zien ons daarom genoodzaakt om de gegevens van de netbeheerder aan te houden bij het bepalen van uw termijnbedrag

seriously?
nu zo wordt je dus behandelt als net nieuwe klant
Alsof je een leugenaar bent!!

  • geen
  • ga normaal met je klanten om!!
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
7,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad HVC aan
Bianca 2-9-2021 - 17:10
Overgestapt via Gaslicht.com

geen enkel probleem met overstappen. Omzetten van dubbeltarief naar enkel tarief ging ook prima.

  • Goede prijs
  • Als ik ingelogd een vraag stel toch weer al mijn gegevens doorgeven in een vervolgmail: beetje onzin.
8
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
de Laat 6-8-2021 - 10:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging prima.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Ron Vos 26-7-2021 - 17:48

Maandag 25 juli zijn mijn groene containers en die van de overburen niet geleegd. Meerdere telefoontjes waren onbeschoft en leverden geen oplossing. Een smoes was onder andere dat de containers niet om 8:00 uur aan de weg stonden, terwijl deze afgelopen zondag aan de weg stonden. Verzoek om alsnog de containers te legen werd afgewezen. Mijn buurvrouw en ik zijn helemaal klaar met HVC, klacht volgt bij de gemeente Hoorn!

Reacties

Robert 3-11-2021 - 17:43
Zucht... Zelfs op de juiste plek klagen is voor sommigen al moeilijk.... ;-)
Björn 30-9-2021 - 09:50
Het is u bekend dat u hier reageert op de energieleverancier en niet het afvalinzamelingsbedrijf? Misschien handiger om de klacht inderdaad even bij de gemeente te doen.
9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad HVC aan
H. Varenbrink 29-6-2021 - 13:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie uit Nederland, en voor concurrerende prijzen

  • Groene energie.
  • Heldere klantenpagina
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Cheyenne 14-6-2021 - 09:09

Walgelijke klantenservice!

  • Niet
  • Begrip tonen

Reacties

Guido 26-7-2021 - 09:43
Wat was er dan? Dit is nogal een vage reactie....
10
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad HVC aan
Lisanne 24-5-2021 - 13:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap, met slimme meters geen meterstanden door hoeven geven. Had een vraag per mail aan HVC gesteld en werd de volgende dag teruggebeld door een vriendelijke jonge man.

  • Snel contact

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie