De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
HVC KringloopEnergie
90% van de klanten raadt HVC KringloopEnergie aan.
10% zegt HVC KringloopEnergie misschien aan te raden.

HVC KringloopEnergie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van HVC KringloopEnergie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de HVC KringloopEnergie ervaringen en beoordelingen. Is HVC KringloopEnergie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over HVC KringloopEnergie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over HVC KringloopEnergie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van HVC KringloopEnergie
Het voordeligste actiepakket van HVC KringloopEnergie!
Windstroom en Gas 1 Jaar Vast
Jaarprijs
€ 1800,76
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
90%
van 10 klanten zou deze leverancier aanbevelen
10% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ron Collewijn 29-7-2020 - 10:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkele wanklank

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nettie 5-7-2020 - 10:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog maar 2 maanden bij deze leverancier, maar de contacten die er zijn geweest waren prima. Een persoon neemt de telefoon aan ipv een bandje met een ellenlang keuzemenu zoals bij een aantal andere leveranciers. Ik vind dat heel prettig. Per maand een overzicht per mail van gebruik, ook fijn.

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Willem 8-6-2020 - 18:16
Overgestapt via Gaslicht.com

De leverancier bood een mooie welkomskorting via Gaslicht aan. De website functioneert uitstekend hetgeen mij deed besluiten over te stappen. Ik kan de leverancier dan ook zeker aanbevelen.

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Stefan Bakker 14-5-2020 - 14:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel geregeld

  • Klantvriendelijkheid
  • Nvt
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Yvonne Kostelijk 10-5-2020 - 16:00
Overgestapt via Gaslicht.com

HVC windenergie is tevens de vuilverbrander in deze regio en werkt bij uitstek met recycling

  • Een duidelijkere overzichtsnota qua verbruik& kosten per maand, kwartaal of jaar gesplitst in gas en electra
  • waardoor client ook beter zelf vergelijking kan maken en niet pas na overstap
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Smink 29-4-2020 - 00:10

als je geen gas hebt kun je niet afsluiten

  • groen
  • ook contracten zonder gas mogelijk maken
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Timmermans 20-4-2020 - 08:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn overstap kwam in eerste instantie niet goed door, maar na een telefoontje werd dit meteen snel en goed geregeld

  • Zeer vriendelijke service
  • Het overstap proces strakker volgen
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rbm Van der Wijngaart 5-4-2020 - 10:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Geeft een goed gevoel, dat hvc zelf energie opwekt.

  • Klantenservice vriendelijk en geen lange wachttijd tot je iemand aan de lijn krijgt.
  • Duidelijke informatie
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J Smilda van Veen 26-3-2020 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon goed gelopen

  • Scherpe prijs
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 7
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Schavemaker 23-2-2020 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Na een actie van jullie, leverde het een aanzienlijke besparing op

  • Naast warm water nu ook ook stroom van 1 leverancier
  • Termijn van overgang had iets sneller gekund.

Navigatie