Genomineerd!
Genomineerd!
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
HVC KringloopEnergie

HVC KringloopEnergie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van HVC KringloopEnergie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de HVC KringloopEnergie ervaringen en beoordelingen. Is HVC KringloopEnergie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over HVC KringloopEnergie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over HVC KringloopEnergie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van HVC KringloopEnergie
Het voordeligste actiepakket van HVC KringloopEnergie!
Windstroom en Gas 1 Jaar Vast
Jaarprijs
€ 2051,01
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gideon 12-1-2019 - 11:15

Ben bijna een jaar lid maar bevalt nog goed

  • goedkoper, groene energie
  • een termijnbedrag check is helaas niet mogelijk
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 2
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 2
Klantenservice: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
TR De Vries 8-1-2019 - 21:23

Nederland moet van het gas af dus denk je dat je met restwarmte goed zit.
Fout, volgens HVC worden de restwarmte prijzen gelijk verhoogd met de gas prijzen. Zijn ze gek geworden? Hvc klantenservice gemaild, antwoord is dat Hvc sterk heeft geïnvesteerd en dus nu meer kan verdienen! Dat het vastrecht honderden euro's duurder is vanwege die investering wordt niks van gezegd op de vraag of die dan ook gelijk wordt getrokken. Wat mij betreft zijn het gewoon ordinaire zakkenvullers!
Van het gas af maar net zoveel meer betalen is belachelijk!

  • Geen nog gevonden.
  • Loskoppeling van gas prijzen en restwarmte
  • Beantwoorden van alle vragen is veel netter dan ze verzwijgen
Beoordeling
5
Klachtenafhandeling: 2
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 2
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: 4
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Tijmen 27-12-2018 - 23:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Door een foutieve handeling (onjuiste registratie/invoer einddatum energiecontract) van een medewerker van HVC Kringloop Energie ben ik financieel gedupeerd. HVC neemt haar verantwoordelijkheid niet en schuift het af op de klant. Ik had maar sneller actie moeten ondernemen. Korte toelichting hierop: na uitzoekwerk heb ik eerst contact opgenomen met de nieuwe energieleverancier en heb ik op een reactie moeten wachten. Het was vervolgens niet direct duidelijk waar het mis ging. De nieuwe leverancier had alles gecontroleerd en zij bevestigden dat zij correct hadden gehandeld. Daarna telefonisch contact opgenomen met HVC. Zij kwamen met de reactie dat de nieuwe partij toch een fout zou hebben gemaakt. Na opnieuw contact met en verder onderzoek door de nieuwe energieleverancier bleek de fout toch bij HVC te zijn gemaakt. Namelijk een foutieve registratie van de einddatum van mijn energiecontract. Uiteindelijk werd dit ook door hen erkend. De geboden oplossing: ik hoef geen overstapboete te betalen (een maand te vroeg overgestapt) maar ik loop wel € 200 welkomstpremie mis. En dan vertelde een medewerker van HVC aan de telefoon nog wel dat zij vond dat de nieuwe energieleverancier haar fout moest corrigeren door het voor mij op te lossen en dat het niet zo kan zijn dat ik door een fout van hen financieel benadeeld zou worden. Maar nu uiteindelijk blijkt dat de omissie door hen veroorzaakt is kan dit wel de uitkomst zijn. Tot op heden houd ik dan ook geen positief gevoel over aan mijn ervaring met deze energieleverancier. Ik weet dan ook niet of ik hen in doe toekomst bij anderen zal aanbevelen.

  • Vriendelijke medewerkers
  • Duurzame energie
  • Fouten direct erkennen
  • Verantwoordelijkheid nemen
  • Een passende oplossing bieden
Opmerking van Gaslicht.com 28-12-2018 - 09:40
Wat een vervelende ervaring! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Brigitte 17-8-2018 - 14:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is tot nu toe netjes verlopen...

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
K.J. 17-8-2018 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs/kwaliteitverhouding, en was wat teleurgesteld met de grotere partijen i.v.m. klachtenprocedures, dus gekozen voor een nieuwe partij. Tot op heden geen commentaar.

Beoordeling
7
Online dienstverlening: 5
Overstapproces: 8
Klantenservice: 6
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 7
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ton Knipscheer 16-8-2018 - 10:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Weet nog niet hoe het gaat tot heden toe geen plussen en minnen.

  • Regionale aanbieder
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 2
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 2
Facturering: 3
Klachtenafhandeling: 2
Duurzaamheid: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Marvin 30-6-2018 - 12:26

Ik heb stadsverwarming van HVC en ze hebben hier een monopolie mee in deze omgeving.
Ik kan niet overstappen naar een ander bedrijf en zit dus vast aan HVC.
Ik heb een slimme meter en ze kunnen zo mijn meterstanden direct aflezen, maar even goed moet ik zelf me standen opgeven en dan als ik inlog staat bij meterstanden overzicht de oorsprong van meting is "klantstand" en niet "Fysieke opname".

Ik heb nog steeds geen Jaar Nota ontvangen terwijl die allang binnen moet zijn, maar nu hebben ze wel in 1 maand 2 keer de maandelijks factuur van mijn rekening afgetrokken en de bedragen zijn totaal verschillend en nu weet ik niet waarvoor.

Op hun website kan ik nergens mijn jaarnota's zien of downloaden zelf niet van vorige jaren. Ik zit totaal in het duister en weet dus niet waar ze mee bezig zijn. Nu hebben ze een meerdere bedragen afgetrokken binnen 1 maand in het weekend en ik kan nu geen contact opnemen alleen op werkdagen. Echt schandalig dit, totaal geen openheid.

En dit net alles nadat ik ontevreden sprak met een telemarketing persoon van HVC, dit stinkt van alle kanten. Nu blijven ze telemarketing emails versturen die ik mag invullen voor de zoveelste keer.

Is dit hoe ze met klanten omgaan die niet ontevreden zijn omdat ze vast zitten aan stadsverwarming met hoge kosten van dit bedrijf? Die telemarketing persoon was niet erg netjes en probeerd je om te kopen zodat je zowel energie als verwarming ook bij hun neemt, maar ik ga echt niet mijn energie ook bij hun halen met dit kapitalistische gedrag van dit bedrijf.


  • Er zijn geen pluspunten.
  • Ik zit vast aan dit bedrijf omdat ik stadsverwarming heb en kan niet overstappen. Ze kunnen doen wat ze willen nu.
  • Door bepaalde omstandigheden ben ik in dit huis terechtgekomen zonder dat ik wist dat er stadsverwarming aanwezig was, nu wil ik verhuizen naar andere woning.
  • Hou de klant niet voor de gek ook al zijn die niet tevreden dat is niet netjes.
  • Met stadsverwarming heeft HVC een monopolie, maar maak er geen misbruik van bij klanten die ontevreden zijn.

Reacties

HVC Webcare 6-7-2018 - 16:16
Goedemiddag meneer, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat dit allemaal zo loopt! Ik zou u graag willen helpen met uw vragen. Als u niet in de gelegenheid bent ons te bellen tijdens werkdagen, kunt u ons dan een mail sturen naar klantenservice@kringloopenergie.nl met uw postcode/huisnummer en uw telefoonnummer zodat wij u ofwel kunnen mailen ofwel kunnen bellen op een tijdstip die beter uit komt? Als er namelijk twee keer in de maand een nota is afgeschreven, betreft dit de jaarnota en uw normale termijnbedrag. Uw nota's (waaronder de jaarnota) kunt u terug vinden in uw MijnKringloopEnergie, waar u ook uw meterstanden hebt gevonden voor zover ik begrijp. Ik hoop dat u contact met ons kan opnemen, daar ik hier niet kan opmaken met wie we spreken. Wij helpen u uiteraard graag.
Marvin 10-7-2018 - 17:42
Bedankt voor de reactie van HVC. Ik kreeg een aardige mevrouw aan de telefoon en Ik ben nu meer te weten te komen via de Klantenservice van HVC en wil deze Klantenbeoordeling graag aanpassen, maar dat gaat niet meer. Ze hadden pas een nieuw systeem ingevoerd dat veel onduidelijkheid gaf en die missende gegevens heeft.

In de email van Gaslicht.com heb je de keuze om geen notificaties meer te ontvangen met een link, maar die treed direct in werking zonder een keuze te maken op de website. Ik klikte op de link om te kijken hoe het eruit zou zien op de website en nu ontvang ik geen notificaties meer van deze Klantenervaring, terwijl ik wel notificaties wil ontvangen.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Kroes 21-6-2018 - 08:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Het financiële voordeel zit het voornamelijk in het feit dat een welkomst premie wordt aangeboden. In relatie met het HVC contract kwam mede hierdoor tot stand.

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H. Bergsma 11-6-2018 - 17:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooie manier van opwekking elektra.

  • 1 van de goedkoopste aanbieders.
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 6
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 4
Prijsstelling: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Roozendaal 11-6-2018 - 12:28
Overgestapt via Gaslicht.com

HvC wekt energie op door dingen te verbranden terwijl we beter grondstoffen kunnen hergebruiken en daarop benadrukken hierin loopt Hvc achter de feiten aan.
Deze manier van energiegebruik promoten vanuit de regering (het zogenaamde vrije markt principe) werkt niet en is zeker niet goed voor het milieu en kost de klant alleen maar geld op de lange duur. We moeten mondiaal inzetten op minder en duurzaam energie gebruik en energieopslag.

  • Overstappremie was gunstig.
  • Zie commentaar hierboven.

Navigatie