De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
HVC

HVC reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over HVC? Lees hier de HVC ervaringen en reviews. Is HVC uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over HVC achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over HVC

7
Online dienstverlening
2,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ed Faanhof 6-5-2022 - 07:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestapt vanwege prijs en duurzaamheid. De informatie voorziening is slecht, geen app en sinds mijn overstap wordt op de website vermeld dat ze hard aan het werk om de online dienstverlening te verbeteren. Al die maanden is er echter niks verbeterd.

  • Duurzaam
  • App en online inzicht
2
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
6,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
B Schot 17-1-2022 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Wegens emigratie heb ik een paar weken voor het einde van mijn contract moeten opzeggen, 100 euro boete en geen welkomstbonus, het was goedkoper om het contract door te laten lopen maar dat kon niet volgens deze boeven.
Zeer lange wachttijden bij de klantenservice en onvriendelijk te woord gestaan.

1
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Elly 18-11-2021 - 08:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Ook ik heb op 30 september via Gaslicht.com een contract willen afsluiten bij HVC. De tarieven via Gaslicht.com waren goed en concurrent. De aanbieding van HVC die ik enkele dagen later kreeg was een heel ander verhaal. Dit waren de tarieven per 1 oktober. De jaarrekening zou hierdoor bijna € 700,00 duurder worden.
Zowel HVC als Gaslicht.com lost dit niet op. Helaas! Adives: ga nooit in zee met HVC. Het advies dat Gaslicht.com uiteindelijk geeft is meld dit bij de Geschillencommissie. Volgens mij mag ik meer verwachten van beide partijen.

  • niets.
  • Alles
9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad HVC aan
Robert 3-11-2021 - 16:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling na één jaar HVC klant te zijn geweest na via Gaslicht.com te zijn overgestapt.

Nette leverancier! Geen problemen tijdens de overstap en evenmin tijdens mijn periode als klant. Ook na mijn recente overstap en jaarafrekening is alles altijd netjes afgehandeld.

De vorig jaar beloofde welkomstkorting is netjes berekend in de recente eindafrekening en ook de terugstorting van het teveel betaalde bedrag werd al snel overgemaakt. Klasse!

  • Alles zoals beloofd.
  • Geen
2
Facturering
1,0
Prijsstelling
3,0
lucia 4-10-2021 - 20:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Serieus

Dit is mijn eerste mail van hun

Bij het verwerken van uw aanmelding hebben wij geconstateerd dat de door u opgegeven verbruiken sterk afwijken van wat de netbeheerder aan ons doorgeeft.

Wij zien ons daarom genoodzaakt om de gegevens van de netbeheerder aan te houden bij het bepalen van uw termijnbedrag

seriously?
nu zo wordt je dus behandelt als net nieuwe klant
Alsof je een leugenaar bent!!

  • geen
  • ga normaal met je klanten om!!
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
7,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad HVC aan
Bianca 2-9-2021 - 15:10
Overgestapt via Gaslicht.com

geen enkel probleem met overstappen. Omzetten van dubbeltarief naar enkel tarief ging ook prima.

  • Goede prijs
  • Als ik ingelogd een vraag stel toch weer al mijn gegevens doorgeven in een vervolgmail: beetje onzin.
8
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
de Laat 6-8-2021 - 08:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging prima.

9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad HVC aan
H. Varenbrink 29-6-2021 - 11:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie uit Nederland, en voor concurrerende prijzen

  • Groene energie.
  • Heldere klantenpagina
10
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad HVC aan
Lisanne 24-5-2021 - 11:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap, met slimme meters geen meterstanden door hoeven geven. Had een vraag per mail aan HVC gesteld en werd de volgende dag teruggebeld door een vriendelijke jonge man.

  • Snel contact
10
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
10,0
Ik raad HVC aan
Els Meijer 24-5-2021 - 09:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Super gemakkelijk overgestapt. Maandelijks overzicht van het verbruik, inclusief de kosten hiervan.
Goede cijfers qua duurzaamheid, ik raad het iedereen aan!

  • Makkelijk
  • Duidelijk
  • Duurzaam
  • Nog geen gevonden!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie