Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
HVC
100% van de klanten raadt HVC aan.
0% zegt HVC misschien aan te raden.

HVC ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van HVC geven. Twijfelt u nog? Lees dan de HVC ervaringen en beoordelingen. Is HVC uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over HVC plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over HVC met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van HVC
Het voordeligste actiepakket van HVC!
Zonnestroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 75
Jaarprijs
€ 1794,21

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van HVC zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martijn Grosmann 29-9-2020 - 13:24

Lekker lokaal. Das belangrijk.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 6
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kees 18-9-2020 - 09:17

Goede klantenservice. Heldere facturatie.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 5
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Wilma Kornet 9-9-2020 - 18:46

Overstappen is niet gelukt omdat ze mijn adres niet in hun systeem kunnen invoeren

  • geen dus
  • er heeft iemand gebeld om mijn adres te veriferen. Ik heb aangegeven dat het correct is, daarna was en bleef het stil

Reacties

Maarten 10-9-2020 - 14:34
Beste Wilma,

We vinden het vervelend om te horen dat er iets niet is goed gegaan met de aanmelding. Om je beter van dienst te zijn willen we je vragen om contact met ons op te nemen. We zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 0800-0700 (keuze 2 in het menu). Je kunt ook mailen naar klantenservice@hvcenergie.nl.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marsha 1-9-2020 - 09:35

Goede bedrijf met duidelijke teksten. Geen verassingen achteraf.

  • goede klantenservice, vriendelijk en meedenkend.
  • Prijs kwaliteit is goed.
  • Duidelijk maandelijks overzicht, en wanneer er over verbruik dreigt wordt je op de hoogte gesteld
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hester 31-8-2020 - 14:41

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ton Knipscheer 20-8-2020 - 12:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Een makkelijk telefonisch te bereiken bedrijf bij vragen
En de laagste prijs

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ron Collewijn 29-7-2020 - 10:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkele wanklank

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nettie 5-7-2020 - 10:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog maar 2 maanden bij deze leverancier, maar de contacten die er zijn geweest waren prima. Een persoon neemt de telefoon aan ipv een bandje met een ellenlang keuzemenu zoals bij een aantal andere leveranciers. Ik vind dat heel prettig. Per maand een overzicht per mail van gebruik, ook fijn.

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Willem 8-6-2020 - 18:16
Overgestapt via Gaslicht.com

De leverancier bood een mooie welkomskorting via Gaslicht aan. De website functioneert uitstekend hetgeen mij deed besluiten over te stappen. Ik kan de leverancier dan ook zeker aanbevelen.

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Stefan Bakker 14-5-2020 - 14:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel geregeld

  • Klantvriendelijkheid
  • Nvt

Navigatie