De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over NLE

10
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad NLE aan
F. Lakerveld 22-12-2016 - 10:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle en makkelijke overstap. Duidelijke informatie

8
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad NLE aan
G. Dijk 22-12-2016 - 07:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede service, vlekkeloze overstap.
Mooie aanbieding en gunstige tarieven.

  • Goede service,
  • Vlekkeloze overstap.
  • Mooie aanbieding en gunstige tarieven.
6
Online dienstverlening
6,0
Duurzaamheid
6,0
Klachtenafhandeling
6,0
Prijsstelling
6,0
Klantenservice
6,0
Facturering
6,0
Overstapproces
6,0
Van doorn 19-12-2016 - 17:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Contract gaat in op 1/1/2017

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 20-12-2016 - 11:13
Beste van Doorn,

Bedankt voor de review en welkom bij NLE. Plaatst u na 1 januari 2017 een nieuwe review? We horen graag hoe u onze dienstverlening ervaart.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
10
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad NLE aan
fam. bolderman 22-11-2016 - 09:09
Overgestapt via Gaslicht.com

overstap verliep soepel tussen engie en nle

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 15-12-2016 - 12:47
Hi Familie Bolderman,

Bedankt voor de enorm positieve review. Erg leuk om te lezen. Welkom bij NLE!

Groet,
Wilco van NLE
7
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
4,0
Ik raad NLE aan
St. BiljartCentrum Lelystad 26-10-2016 - 14:45
Overgestapt via Gaslicht.com

De online aanmelding bij GasLicht.com verliep goed. Na de doorzettilg naar NLE ging het mis: er zat een fout in hun
adressering van het leveringsadres, de aanmelding viel stil en NLE werd niet wakker/actief. Pas nadat ik zelf had gebeld kwam er een correctie en lukte de overstap wel. NLE heeft blijkbaar geen bewaking op de voortgang van nieuwe aanmeldingen.

  • Goed ingerichte website; aanmelding verliep moeiteloos
  • Energietarieven zijn helder; overstap is goed onderbouwd
  • (bij NLE) Bewaking nodig op de intake van aanmeldingen. Aangezien dit van invloed is op de hele kwaliteitsbeleving en dus afstraalt op GasLicht.com zou GasLicht.com kunnen overwegen om die voortgangscontrole zelf ook uit te voeren (o.b.v. feedback van NLE e.a. leveranciers)
Opmerking van Gaslicht.com 28-10-2016 - 09:21
Wat vervelend om te vernemen dat u hier uiteindelijk zelf actie op heeft moeten ondernemen maar gelukkig is de overstap uiteindelijk gelukt. Normaal gesproken krijgen wij bericht zodra een aanmelding niet goed is doorgekomen bij de leverancier. Goed om te weten dat dit dus niet altijd de juiste informatie is. Wij zullen uw feedback zeker meenemen als verbeterpunt.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 27-10-2016 - 12:15
Hi,

Bedankt voor de positieve review en feedback. Dat waarderen we enorm. Welkom bij NLE.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
7
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
7,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
A.J. Uijlenhoet 24-10-2016 - 10:55
Overgestapt via Gaslicht.com

De ervaring is gebaseerd op een abonnement, dat pas een maand geleden is ingegaan. Aan de cijfers moet dus niet teveel waarde worden gehecht

  • Prijs aantrekkelijk
  • Overstapprocedure gemakkelijk
  • Begeleiding m.b.t. de inlogprocedure voor Mijn NLE

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 27-10-2016 - 11:57
Beste A.J. Uijlenhoet,

Erg bedankt voor de positieve beoordeling. Welke begeleiding zou u zelf toevoegen, voor de inlogprocedure? We horen het graag.

Groet,
Wilco van NLE
john wijker 24-10-2016 - 10:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben niet overgestapt naar deze leverancier

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 24-10-2016 - 10:52
Beste John,

Wat jammer om te lezen. Heeft u nooit gekeken naar onze aanbiedingen? Of heeft u na het bekijken hiervan besloten om niet over te stappen?

Groet,

Wilco van NLE
Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 15-12-2016 - 12:58
Hi Franklin,

Dat is nog eens duidelijk. Bedankt voor het compliment en jouw feedback. We zullen dit meenemen.

Groet,
Wilco van NLE
8
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
6,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Ik raad NLE aan
Erwin 21-9-2016 - 12:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Wederom overgestapt. Terug naar NEM. Totaal geen probleem.

Heerlijk dat alles vrijwel meteen binnenkomt en je door de electronische portal heel snel inzicht hebt in alles.

  • Overzichtelijke portal
  • Prijs
  • Duidelijkheid
  • Geen poespas

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 21-9-2016 - 13:56
Beste Erwin,

Wat leuk om je er weer bij te hebben. Welkom terug en bedankt voor je positieve review.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad NLE aan
J.Kruse 20-9-2016 - 17:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen ging erg makkelijk en ik vind de site van NLE heel overzichtelijk.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 21-9-2016 - 13:59
Beste J.Kruse,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Welkom bij NLE en hopelijk blijft u er lang bij.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
8
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad NLE aan
cwa van der velden 20-9-2016 - 15:10
Overgestapt via Gaslicht.com

nog geen ervaring nu over gestapt.

  • prijs per maand
  • nog geen mening

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 21-9-2016 - 13:57
Beste cwa van der velden,

Bedankt voor de review en welkom bij NLE! Laat vooral nog een review achter na bijvoorbeeld een jaar. We zien jouw mening en feedback graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie