De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over NLE

8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
7,0
J. Notenboom 29-12-2019 - 11:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs is bepalend. Daarnaast speelt duurzaam (elektrisch) een rol.
Gas en elektrisch komt gewoon binnen en website en administratie is in orde.
Wat nog meer nodig?

8
Duurzaamheid
7,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad NLE aan
Groothuis 26-12-2019 - 18:28
Overgestapt via Gaslicht.com

leverancier van 100% wind energie.

  • goede prijs voor energie en vastrecht
7
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Facturering
7,0
Klantenservice
7,0
Duurzaamheid
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Ik raad NLE aan
Jan 24-12-2019 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap liep voorspoedig

8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
6,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad NLE aan
a.joosen 18-12-2019 - 10:47
Overgestapt via Gaslicht.com

ervaringen, zeer weinig tot nu toe, goed.

8
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad NLE aan
Leon Verdult 13-12-2019 - 14:05
Overgestapt via Gaslicht.com

geen probleem bij overstappen, net als voorgaande jaren

  • gaat vanzelf
7
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
7,0
John Bevers 12-12-2019 - 09:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Goedkoper dan mijn vorige leverancier

  • Makkelijk geregeld
  • Duidelijkheid qua Facturatie, vb. Er werd op de 18e een termijn afgeschreven en de 1 van de volgende maand weer. Dit was voor mij niet duidelijk.
7
Online dienstverlening
7,0
Facturering
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Duurzaamheid
7,0
Sonata 8-12-2019 - 09:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb in ééns een dubbele maandrekening gekregen en moet duizend keer bellen, mailen om weer álles op goede pand zetten.

Opmerking van Gaslicht.com 9-12-2019 - 09:07
Beste meneer Sonata,

Wat vervelend dat er twee dingen door elkaar lopen. Neem gerust even contact met ons op dan gaan wij er even achteraan.

U kunt ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Marlies
7
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
7,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
6,0
Duurzaamheid
6,0
Ik raad NLE aan
GW 7-12-2019 - 13:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier.
Note: moest met een onduidelijke SMS-bericht het eerste termijnbedrag overmaken anders zou ik de volgende dag 15 euro extra moeten betalen. Uiteraard eerst contact gehad met de klanten service die het SMS-bericht bevestigde. Zelf vond ik het een vreemde manier van doen, aangezien ik het bericht 1 dag van te voren ontving op een zondag avond.

8
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
9,0
Ik raad NLE aan
JW 3-12-2019 - 16:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zonder problemen.
Nette prijs

  • Klantenservice telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk geholpen.
  • Nog geen app om meterstanden bij te houden.
8
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
7,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Ik raad NLE aan
Henk Jamers 2-12-2019 - 09:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen was nog Nooit zo makkelijk, en direct alles in Orde. waren alle online-Vergelijkers Maar zo makkelijk.

  • Geen 3 Vragen of Moelijk in te vullen kolomen .
  • Geen. Niks aan veranderen is TOP

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie