De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over NLE

8
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad NLE aan
V 24-12-2020 - 19:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Keurige overstap en nette service!

  • Geen enkele problemen met overstap gehad. Alles ging dankzij de keurige service geruisloos over.
  • Geen punten

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 12:16
Beste V,

Bedankt voor de goede beoordeling!

Fijn om te horen dat de overstap zo goed is verlopen. Ik hoop en ga er eigenlijk ook wel vanuit dat wij ervoor zorgen dat de service net zo goed zal verlopen als de overstap!

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
7,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad NLE aan
Hero Meerveld 14-12-2020 - 19:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooie prijsstelling en goede service

  • Adequate reacties.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 12:13
Beste Meerveld,

Bedankt voor uw goede beoordeling! Hier zijn wij erg blij mee.

Ik hoop en ga er eigenlijk ook wel vanuit dat wij ervoor zorgen dat u zo positief blijft!

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad NLE aan
Vincent Kriek 14-12-2020 - 09:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is netjes verlopen alleen wel relatief stil; maar prima resultaat is goed. Opzegging oude leverancier was op het laatste moment en hiermee was het voor mij niet helemaal duidelijk hoe het proces verder verliep.

  • Gunstige prijsstelling / veel online
  • Overstap-proces was wat onduidelijk

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 12:10
Beste meneer Kriek, Bedankt voor uw goede beoordeling! Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen. Goed dat u aangeeft dat het voor u wel een wat onduidelijk proces was. Iets meer communicatie was dus wel fijn geweest vat ik hieruit op. Dit is goed om mee te nemen in onze processen. Deze proberen wij natuurlijk continu te verbeteren. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, NLE Webcare
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
6,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad NLE aan
Kimberly Verhoeven 1-12-2020 - 17:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Gunstige prijs.

  • korting als je ook mobiel en internet neemt.
  • Het was niet duidelijk wanneer de overstap plaats zou vinden, hier meerdere keren voor gebeld.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 7-12-2020 - 07:40
Beste mevrouw Verhoeven,

Fijn om te horen dat u blij bent met de prijs die u bij ons krijgt!

Mijn excuses dat het niet helemaal duidelijk was voor u wanneer de overstap plaats zou vinden. Hopelijk bent u hier door de klantenservice uiteindelijk wel goed over geïnformeerd.

Ik hoop dat u een blije kant blijft bij ons.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
3
Facturering
6,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
Online dienstverlening
4,0
Overstapproces
6,0
Duurzaamheid
5,0
Klachtenafhandeling
1,0
fam. 7-5-2020 - 09:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Recent tel. kontakt opgenomen met de klantenservice nav een factuur, waarin met andere (duidelijk hogere) tarieven werd gerekend dan in mijn contract was overeengekomen. Hier naar gevraagd. Uitleg was dat kort voor het ingaan van het contract door de overheid was bepaald dat de energietarieven van met name gas met 8 cent omhoog was gegaan. Op mijn vraag of ik daarvan in kennis gesteld ben, zodat ik daar evt op had kunnen anticiperen. De tarieven waren nu namelijk niet meer conform afspraak (1 jaars-contract).

Het antwoord was, dat we daarvan in kennis gesteld zijn, maar als ik het er niet mee eens zou zijn, moest ik maar een brief schrijven aan de overheid.....! Dat was hun probleem niet.

Een dergelijke “klantvriendelijke” reactie heb ik niet eerder van een klantenservice van wat voor een bedrijf dan ook gehad en ik vind ook echt dat niet zou moeten kunnen.Voor mij in ieder geval reden om per direct bij dit bedrijf weg te gaan en nooit meer terug te komen.



  • Transparantie naar klant
  • Betere selectie klantenservicemedewerkers / betere scholing

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 20-5-2020 - 12:32
Beste Fam.,

Dat u deze reactie van onze klantenservice heeft ontvangen is absoluut niet bedoeling. Ik heb helaas geen gegevens van u aangetroffen bij dit bericht, hierdoor kan ik niet bekijken met welke collega u heeft gesproken. Wel wil ik u onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.

Per 1 januari, van ieder jaar, worden de belastingtarieven als energiebelasting en ODE (Opslag Duurzame Energie) aangepast door de overheid. Jammer genoeg kan niemand in Nederland hier wel of niet voor kiezen, dit geldt voor de gehele energiebranche. Wij dragen deze kosten uiteraard ook weer af. Dit is de reden dat u alleen de kale leveringstarieven (excl. energiebelasting en ODE) vast kunt kunt zetten bij het aangaan van een contract. Als u een vast contract heeft, dan wijzigt een energieleverancier dit kale leveringstarief niet.

Voor een energieleverancier is het pas kort van te voren duidelijk in welke mate een tarief wordt verhoogd of verlaagd. Wel ziet u vaak al in het nieuws bepaalde schattingen terug. Omdat het gaat om een wijziging die ieder jaar gemaakt kan worden, hebben wij dit opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

NLE Webcare
9
Online dienstverlening
8,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Barry 3-4-2020 - 08:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel simpel!

10
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
W. Lodder 1-4-2020 - 17:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaslicht.com geeft hele goede vergelijkingen en een uitstekend advies.

  • Afhandeling is zeer eenvoudig en zonder problemen verlopen
10
Overstapproces
10,0
Ik raad NLE aan
Iris 1-4-2020 - 09:59
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ging ontzettend gemakkelijk. Ik kreeg een SMS wanneer het contract in ging, en heb verder niets gemerkt. Alleen een lager maandbedrag natuurlijk.

  • Makkelijk overstappen
  • Laag maandbedrag
  • Ik krijg bevestigingen liever per mail dan SMS
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad NLE aan
Wimke Hilvering 31-3-2020 - 21:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging reuze makkelijk, precies op tijd en goed geregeld.

  • Sterk in online aansluiten
10
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad NLE aan
Wimke Hilvering 31-3-2020 - 20:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging reuze makkelijk, precies op tijd en goed geregeld.

  • Sterk in online aansluiten

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie