Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Pure Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

81% van 16 klanten beveelt aan.
19% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

10
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Dekker 23-10-2017 - 19:18
Overgestapt via Gaslicht.com

De groenste energiemaatschappij op rij.Eigenlijk moet je toch geen andere energie meer willen kiezen. Overstappen ging bijna vanzelf. Al 3 jaar op rij overgestapt naar een andere energiemaatschappij met Gaslicht.com zonder problemen,. Energienota wordt tot nu toe ieder jaar weer goedkoper. TOP!

  • Alles groen!
  • Nvt
9
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Joop Litz 19-10-2017 - 14:41
Overgestapt via Gaslicht.com

De opstelling naar de klant toe is in elk geval positief. Een voorbeeld daarvan is de naam van de door mij geraadpleegde afdeling, deze heet 'Team klantgeluk'!

  • Afrekening vindt plaats na 1 vol jaar energielevering en niet per kalenderjaar.
  • nvt
9
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
RonaldH 18-7-2017 - 09:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Pas overgestapt dus nog weinig ervaring

  • Prima website met goede informatie over contract, financien, verbruik e.d.
9
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Pure Energie aan
M. van Teerns 21-6-2017 - 09:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Pure Energie is maar een fractie duurder dan het goedkoopst vindbare, volledig groene energiecontract. Aangezien dat laatste alleen voor nieuwe klanten geldt, ben ik overgestapt naar Pure Energie. Bijkomend pluspunt is voor mij dat Pure Energie niet in de Randstad zit. Overstap ging vlekkeloos, alleen miste ik een berichtje op de dag van daadwerkelijk overgaan. De online/omgeving is superduidelijk.

  • volledig groene stroom én volledig groen gas
  • gunstige prijsstelling
  • duidelijke online-omgeving
  • buiten de Randstad
  • berichtje op dag van overstap
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Pure Energie aan
À.W. Blinde 13-6-2017 - 07:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Geoliede machine, maar dan geheel duurzaam

  • Prijs
  • Doet wat het belooft
  • Nvt
9
Facturering
8,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Ramon 19-5-2017 - 06:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Gekozen op basis van goed prijsresultaat op basis van mijn verbruik in de vergelijking bij gaslicht.com. Website Pure Energie is helder en no-nonsense, heldere visie zonder wollige teksten.

  • Digitaal, dus geen post
  • Handige digitale mijn-omgeving
  • Tijd tussen aanvragen en ingangsdatum contract bij overgang is lang. Dit is een algemeen probleem bij overschakelen naar een andere energieleverancier. Zou in deze digitale tijd een stuk sneller moeten kunnen.
Opmerking van Gaslicht.com 19-5-2017 - 11:55
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de overstap. Wij begrijpen uw punt, echter neemt een overstap sowieso 6 tot 8 weken in beslag. Dit komt omdat de energieleveranciers rekening moeten houden met het opzegtermijn van maximaal 30 dagen van het oude contract en omdat u nog 14 kalenderdagen bedenktijd heeft.

Wij raden daarom aan om twee maanden voor de einddatum de overstap in gang te zetten. Op deze manier wordt u zo aansluitend mogelijk overgenomen.

6
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
6,0
Overstapproces
7,0
Facturering
7,0
de Waal 28-4-2017 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

waarom een misschien? ik wilde overstappen omdat mijn contact bij een andere leverancier afliep en de korting op de afrekening die ik bij Pure energie krijg een hele mooie aanbieding is. Het probleem zit hem in het niet kunnen afzien van de bedenktijd. Ik wil namelijk overstappen op het moment dat mijn contract afliep maar dat kon helaas niet. Zeer vervelend want dan zit je met 2 afrekeningen van de vorige leverancier

  • het kunnen afzien van de bedenktijd. Ik weet dat dit mogelijk is omdat ik zelf ook in de energiewereld werk.
Opmerking van Gaslicht.com 28-4-2017 - 13:42
Het klopt inderdaad dat u niet kunt afzien van de bedenktijd. Sommige leveranciers kunnen het contract wel al eerder starten. Wij raden altijd aan om de overstap twee maanden voor de einddatum van uw huidige contract aan te melden. Op deze manier bent u nooit te vroeg of laat met uw overstap en kunt u aansluitend overgenomen worden door de nieuwe leverancier. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.
9
Online dienstverlening
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Hermans 20-4-2017 - 20:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging zonder problemen.

  • Duidelijke informatie en website.
10
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Sander kremer 19-4-2017 - 02:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer duurzaam

9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
8,0
Ik raad Pure Energie aan
rene 18-4-2017 - 11:32
Overgestapt via Gaslicht.com

beste aanbod en vlekkeloze overgang

  • geen

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie