Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Pure Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

81% van 16 klanten beveelt aan.
19% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

9
Facturering
10,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Peter Vandewalle 31-10-2018 - 13:15
Overgestapt via Gaslicht.com

prima groene energieleverancier

  • goede site
  • prijs teruglevering stroom mag wel iets hoger zijn
9
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Theo willemse 23-9-2018 - 12:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap via gas-licht naar Pure energie is vlekkeloos verlopen.

10
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Smit 22-9-2018 - 17:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Echte groene leverancier met gunstig teruglevertarief

9
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Chris N. 17-9-2018 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed alternatief nu Qurrent en Greenchoice samengaan

  • Teruggeleverde energie wordt PER TELWERK verrekend. Dit kan zeer positief uitvallen bij grote PV installatie bezitters.
  • Er zit wel een maximum aan het aantal kWh wat tegen hoge terugleververgoeding wordt afgerekend
1
Prijsstelling
1,0
B.vink 31-8-2018 - 14:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs van de gaslicht offerte werd ruim overschreden in de uiteindelijke offerte zodat overstappen geen zin had..

Opmerking van Gaslicht.com 3-9-2018 - 07:55
Bedankt voor uw bericht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De tarieven en voorwaarden die u via onze website afspreekt, horen gewoon toegepast te worden.
U mag dit evenwel nog naar ons doorsturen zodat wij actie kunnen ondernemen.
10
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
J. 23-8-2018 - 08:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Waarom ik deze leverancier niet aanraad? Omdat iedereen zelf instaat is om een keuze te maken.

  • + eenvoudige
  • + overzichtelijk
  • + duidelijk
  • ben geen verbeterpunten tegen gekomen in het overstap proces
6
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
2,0
Online dienstverlening
5,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
7,0
Facturering
7,0
Ik raad Pure Energie aan
Rob 22-8-2018 - 08:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstapdatum werd door Gaslicht.com verkeerd doorgegeven. PureEnergie kon hier in eerste instantie niks aan doen, moest via Gaslicht.com

  • Werkte goed mee aan het terugzetten van de overstapdatum
  • overstapdata/gegevens goed controleren / direct contact met abonnee
Opmerking van Gaslicht.com 22-8-2018 - 10:02
Wat vervelend dat de overstap niet naar wens is verlopen. Helaas is het niet bij ons bekend wat wij verkeerd hebben doorgegeven aan Pure Energie. Wilt u ons een mail sturen met een toelichting? Dan zoeken wij graag uit wat er verkeerd is gegaan. U kunt de mail sturen naar info@gaslicht.com.
9
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
John 20-8-2018 - 14:57
Overgestapt via Gaslicht.com

100% groen was de belangrijkste overweging. vervolgens prijs. We zijn uitstekend geholpen en geen problemen ondervonden. Wel krijg je nog steeds e-mail van je oude leverancier of je toch niet weer klant wil worden, maar daar kan Pure energie niks aan doen.

  • 100% groen en groen
  • ben ik echt nog niet tegengekomen.
7
Overstapproces
8,0
Klantenservice
7,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
5,0
Online dienstverlening
5,0
H van der Burg 18-4-2018 - 13:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Op zich goede maatschappij. had graag betere persoonlijke omgeving gezien waarop meer informatie wordt aangeboden.

  • Groene energie
  • betere site
7
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
7,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
6,0
Ik raad Pure Energie aan
Marcel van der Scheer 13-4-2018 - 08:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap met gaslicht.com door overzichtelijk aangeboden 'top 10' van leveranciers. Gekozen voor Pure Energie. De doorslag gaf het (relatief) hoge retourtarief bij terugleveren van zelf opgewekte energie. Erg tevreden. Zouden meer mensen moeten doen.

  • hoog teruglevertarief
  • Ook papieren documentatie ipv digitaal

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie