Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Pure Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

81% van 16 klanten beveelt aan.
19% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

9
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Pure Energie aan
A.Stuut 23-12-2020 - 10:54
Overgestapt via Gaslicht.com

De volledige groene stroomleverantie

7
Overstapproces
6,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
6,0
Klachtenafhandeling
5,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Loomans 26-11-2020 - 14:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Goedkoop

  • Groen
  • Flexibiliteit mag verbeterd worden
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Maurits 22-11-2020 - 11:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen klagen alles volgens afspraak 👍

10
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Marc Fokker 22-11-2020 - 09:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel afgehandeld, groen product met uitstekend tarief

8
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
HP 15-11-2020 - 09:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaslicht.com vraagt eigenlijk te vroeg om een beoordeling, want zo kort na het overstappen kan ik nog niets zeggen over dingen als facturatie, klantenservice en klachtafhandeling. Maar tot dusver ziet het er goed uit, al heeft de website en vooral de Mijn-omgeving van Pure Energie nog wel een professionaliseringsslag nodig. En de klantenservice mag gewoon klantenservice heten, niet dat overdreven 'team Klantgeluk'...

  • overstap duidelijk en snel geregeld, informatievoorziening vanuit Pure duidelijk en correct
  • website/Mijn-omgeving
8
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Gerdien Noordeloos 14-11-2020 - 09:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij zochten een Nederlandse energieleverancier die Nederlandse groene energie levert voor een goede prijs.

  • Per jaar een korting bij overstap zelfs bij een contract van 5 jaar
  • Nederlands bedrijf
  • Een gratis app waarmee je je verbruik ku t volgen
9
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Cor van der Beek 11-11-2020 - 15:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Klantvriendelijk,goed geadviseerd

  • Overstap zonder problemen gegaan
9
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
R 11-11-2020 - 09:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is prima gegaan.

10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Tijmen 10-11-2020 - 09:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk vergelijken; prima overstap.

  • Snel geregeld.
9
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Levi 8-11-2020 - 21:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen naar Pure Energie verliep vlekkeloos. Goed geregeld!

  • Groene stroom
  • Voordelig tarief
  • Overstappen zonder gedoe

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie