De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ook Powerpeers verandert naam in Vattenfall

door Sanne de Jong - Bins

powerpeers.svgPowerpeers gaat haar naam veranderen in die van het moederbedrijf Vattenfall. Hiermee zullen ook de diensten van Powerpeers beschikbaar worden gemaakt voor álle Vattenfall-klanten in Nederland. Nuon kondigde eerder al aan de naam te veranderen in Vattenfall. 
 
Powerpeers biedt een marktplaats die afnemers en opwekkers van energie samenbrengt. Klanten kunnen zo zelf hun energiemix samenstellen uit lokale energiebronnen. Het platform stelt energie-producerende klanten in staat om hun energie real-time met andere gebruikers te delen, wat een uniek niveau van transparantie en traceerbaarheid oplevert. Powerpeers werd drie jaar geleden gelanceerd en heeft naar eigen zeggen verschillende internationale erkenningen ontvangen.
 
"We zijn er trots op dat we Powerpeers zijn begonnen als een innovatieve oplossing waarmee klanten actief kunnen deelnemen aan de overgang naar een duurzamer energielandschap", zegt Raymond van Eck, Managing Director Powerpeers Nederland. "Nu klanten steeds meer op elkaar aansluiten en hernieuwbare energie delen, verwachten we dat deze overgang zal versnellen". 

Vattenfall heeft de ambitie om fossielvrij leven mogelijk te maken binnen één generatie. “Powerpeers heeft bewezen succesvol te zijn en we geloven dat nog meer klanten met elkaar willen verbinden en duurzame energie willen delen,” zegt Cindy Kroon, Directeur Klanten Vattenfall Nederland. “Daarom hebben we besloten om dit aanbod beschikbaar te stellen aan al onze Vattenfall-klanten in Nederland.”

Net als voor de klanten van Nuon, geldt ook voor klanten van Powerpeers: alleen de naam zal veranderen; klanten kunnen nog steeds dezelfde service verwachten. De naam Vattenfall zal stapsgewijs steeds meer zichtbaar worden, totdat een volledige migratie is gerealiseerd.

Vergelijk alle pakketten van Powerpeers

Deel dit artikel op:

Sanne de Jong - Bins

Business Unit Manager
Sanne de Jong - Bins
Ik ben Sanne, sinds 2011 werkzaam voor Gaslicht.com. In Voorthuizen, waar Gaslicht.com gevestigd is, verzorg ik de communicatie en stuur ik het klantenserviceteam aan. Samen met alle medewerkers probeer ik te laten zien hoe gemakkelijk overstappen is. Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel te besparen valt op de energierekening. De enthousiaste reacties en reviews van overstappers, daar doen we het voor!

Reageren

Navigatie