De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel uw energievraag aan Ben

door Jeanet Woldring

Maandag 1 juni vindt weer het jaarlijkse energiespreekuur plaats. Samen met de Telegraaf, Vereniging Eigen Huis en ACM/Consuwijzer.nl wordt deze dag in samenwerking met Gaslicht.com georganiseerd om energie vragen te beantwoorden. Dus heeft u een vraag over stroom opwekken met zonnepanelen, over energie vergelijken of een ander energie gerelateerd onderwerp? Stel uw vraag en wie weet krijgt u persoonlijk antwoord van Ben Woldring!

Vragen e-mailen

Het energiespreekuur wordt voor de zesde keer georganiseerd. U kunt uw vraag tot maandag 1 juni 12.00 uur sturen naar energie@telegraaf.nl. Vervolgens ontvangt u via e-mail antwoord van de energiedeskundigen van Gaslicht.com, ConsuWijzer en/of Vereniging Eigen Huis.

Persoonlijk advies van Ben

Wilt u persoonlijk energieadvies van internetondernemer Ben Woldring, eigenaar van Gaslicht.com en Energiewereld.nl? Vermeld dan ook uw telefoonnummer, postcode en jaarlijkse gas- en stroomverbruik in uw e-mail. Of stuur de laatste jaarafrekening mee. Maandag zal Ben net als vorig jaar iedere honderdste vragensteller persoonlijk bellen om uw vraag te beantwoorden. Op Twitter.com kunt u hem ook een korte vraag stellen door #VraaghetBen te gebruiken. 

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie