De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Stel uw energievraag aan Ben

door Jeanet Woldring

Maandag 1 juni vindt weer het jaarlijkse energiespreekuur plaats. Samen met de Telegraaf, Vereniging Eigen Huis en ACM/Consuwijzer.nl wordt deze dag in samenwerking met Gaslicht.com georganiseerd om energie vragen te beantwoorden. Dus heeft u een vraag over stroom opwekken met zonnepanelen, over energie vergelijken of een ander energie gerelateerd onderwerp? Stel uw vraag en wie weet krijgt u persoonlijk antwoord van Ben Woldring!

Vragen e-mailen

Het energiespreekuur wordt voor de zesde keer georganiseerd. U kunt uw vraag tot maandag 1 juni 12.00 uur sturen naar energie@telegraaf.nl. Vervolgens ontvangt u via e-mail antwoord van de energiedeskundigen van Gaslicht.com, ConsuWijzer en/of Vereniging Eigen Huis.

Persoonlijk advies van Ben

Wilt u persoonlijk energieadvies van internetondernemer Ben Woldring, eigenaar van Gaslicht.com en Energiewereld.nl? Vermeld dan ook uw telefoonnummer, postcode en jaarlijkse gas- en stroomverbruik in uw e-mail. Of stuur de laatste jaarafrekening mee. Maandag zal Ben net als vorig jaar iedere honderdste vragensteller persoonlijk bellen om uw vraag te beantwoorden. Op Twitter.com kunt u hem ook een korte vraag stellen door #VraaghetBen te gebruiken. 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2015
Geactualiseerd: donderdag 1 juli 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie