De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Best reviewed energie aanbieders

Gaslicht.com beoordeelt alle energieleveranciers op diverse criteria. Dit resulteert elke maand in een score. Deze prijs/kwaliteit score is opgebouwd uit (geverifieerde) beoordelingen door overstappers via Gaslicht.com, criteria van Gaslicht.com zelf en onafhankelijke landelijke onderzoeken. Een energieleverancier kan maximaal 10 punten scoren.

Voor alle energieleveranciers bestaat nu de mogelijkheid om het stempel van de Gaslicht.com prijs/kwaliteit score ook op de eigen website te voeren. Omdat deze waardering voor een belangrijk deel bestaat uit de beoordeling van de eigen klanten, kan dit van grote waarde zijn en de bezoeker van uw website in zijn of haar keus voor uw producten bevestigen.

Genereer uw eigen stempel

Hoe gaat dit in zijn werk? Selecteer uw bedrijfsnaam uit de pulldown box. Klik vervolgens op de button 'Genereren'. In het tekstveld wordt de HTML-code voor de stempel gegenereerd. Selecteer de HTML-code, kopieer (CTRL-C) en plak (CTRL-V) deze vervolgens in uw CMS of rechtstreeks in de broncode van een webpagina naar keuze.

De Gaslicht.com prijs/ kwaliteit score wordt elke maand automatisch ge-update, de code hoeft om die reden eenmalig op de pagina geplaatst te worden.

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie