Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Best reviewed energie aanbieders

Gaslicht.com beoordeelt alle energieleveranciers op diverse criteria. Dit resulteert elke maand in een score. Deze prijs/kwaliteit score is opgebouwd uit (geverifieerde) beoordelingen door overstappers via Gaslicht.com, criteria van Gaslicht.com zelf en onafhankelijke landelijke onderzoeken. Een energieleverancier kan maximaal 10 punten scoren.

Voor alle energieleveranciers bestaat nu de mogelijkheid om het stempel van de Gaslicht.com prijs/kwaliteit score ook op de eigen website te voeren. Omdat deze waardering voor een belangrijk deel bestaat uit de beoordeling van de eigen klanten, kan dit van grote waarde zijn en de bezoeker van uw website in zijn of haar keus voor uw producten bevestigen.

Genereer uw eigen stempel

Hoe gaat dit in zijn werk? Selecteer uw bedrijfsnaam uit de pulldown box. Klik vervolgens op de button 'Genereren'. In het tekstveld wordt de HTML-code voor de stempel gegenereerd. Selecteer de HTML-code, kopieer (CTRL-C) en plak (CTRL-V) deze vervolgens in uw CMS of rechtstreeks in de broncode van een webpagina naar keuze.

De Gaslicht.com prijs/ kwaliteit score wordt elke maand automatisch ge-update, de code hoeft om die reden eenmalig op de pagina geplaatst te worden.

Navigatie